Stormvarsel

Kraftig blæst over Nordjylland: Flere færger aflyser afgange

Passagerer på færger til og fra Nordjylland skal torsdag selv holde øje med færgernes hjemmesider, hvor flere afgange allerede er blevet aflyst

Arkivfoto: Peter Mørk

Arkivfoto: Peter Mørk

NORDJYLLAND:Med varslinger om kraftig storm og vindstød af stormstyrke over hele Nordjylland kan man som færgeturist godt indstille sig på forsinkelser og aflysninger.

Det viser et hurtigt tjek hos en række af de færgeselskaber, der sejler i de nordjyske farvande.

Hos Fjord Line, som sejler mellem Hirtshals og flere destinationer i Norge, meldte man allerede tidligt torsdag ud, at alle afgange til og fra Kristiansand og Langesund ville blive aflyst.

I øjeblikket ser det kun ud til, at afgangen fra Hirtshals til Stavanger bliver gennemført, men med ændret afgangstidspunkt.

Også Læsøfærgen har måttet aflyse to afgange mellem Læsø og Frederikshavn på grund af blæsten. Det drejer sig om afgangene med Ane Læsø klokken 13.30 fra Læsø og igen klokken 15.20 fra Frederikshavn.

Begge selskaber opfordrer deres kunder til at holde sig orienteret på deres hjemmesider.

Færgeselskabet ColorLine, som også sejler fra Hirtshals, har endnu ikke meldt om aflysninger, men af hjemmesiden fremgår det, at to afgange til og fra Kristiansand er blevet rykket på grund af blæsten.

Man kan følge med i den aktuelle vejrsituation på DMI's hjemmeside, hvor målinger fra de forskellige nordjyske målestationer løbende bliver opdateret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.