Læser om Nordjyskes dækning: Ren propaganda

En læser er noget utilfreds med en Nordjyske-artikel om Mette Frederiksen

I Nørregade i Nykøbing Mors lige ved det gamle rådhus hænger der valgplakater med Inger Støjberg (DD) og Mette Frederiksen (S), der begge opstiller i Nordjylland. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

I Nørregade i Nykøbing Mors lige ved det gamle rådhus hænger der valgplakater med Inger Støjberg (DD) og Mette Frederiksen (S), der begge opstiller i Nordjylland. Arkivfoto: Bo Lehm

DEBAT:Søndag 9. oktober havde Nordjyskes journalist Anders Sønderup en kæmpe artikel om Mette Frederiksen, som kom til Nytorv i Aalborg lørdag 8. oktober. Hun blev modtaget af en flok skrigende DSU’ere, som tog imod hende som en rockstjerne.

Da jeg selv var til stede, undrer det mig, at Nordjyske ikke viste billeder og skrev om Inger Støjberg, da hun ankom til Nytorv i sin valgbus. Inger Støjberg blev også modtaget som en rockstjerne af massevis af voksne mennesker; men det nævner Anders Sønderup ikke med ét ord eller billede.

Hvorfor ikke mon? Artiklen er det rene propaganda for Socialdemokratiet af Anders Sønderup. Der burde stå "annonce" som overskrift. Hele ankomsten af Mette Frederiksen var iscenesat teater af DSU, og Anders Sønderup sluger det fuldstændig råt. Det er ensidig reklame for partiet.

Som egnens eneste avis burde Nordjyske bringe en mere balanceret dækning af partiernes valgkamp. Men det skal man ikke forvente af Anders Sønderup.

Svar: Kære Wini Jensen.

Vi forsøger efter bedste evne at levere en neutral og kritisk dækning af valgkampen, men vi er godt klar over, at der altid vil være læsere, der mener, at vi har en politisk agenda.

Da jeg dagen før dækkede Inger Støjbergs ankomst til Nordjylland, var der læsere, der mente, at den artikel var mørkeblå propaganda, skrevet af en tydelig borgerlig journalist.

Med venlig hilsen

Anders Sønderup, journalist, Det Nordjyske Mediehus

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.