Restauranter hungrer efter arbejdskraft - men ikke her

I en tid hvor restauranterne tigger om mere arbejdskraft, så er det ikke alle, der har det lige svært. På Hotel Amerika i Hobro har de oprustet på medarbejderfronten og hentet to i branchen velkendte navne som ny køkkenchef og sommelier.

Køkkenchef Jacob Olesen helt til højre i billedet kan man måske ikke genkende. Men maden fra Restaurant Tabu, Glashuset og Menendez har han i en årrække lagt sidst hånd på. Fra venstre er det Signe Rosa Frederiksen, direktør Peter Lyngby Hansen, assisterende restaurantchef og sommelier, Pernille Berthelsen og souschef David Pedersen. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Køkkenchef Jacob Olesen helt til højre i billedet kan man måske ikke genkende. Men maden fra Restaurant Tabu, Glashuset og Menendez har han i en årrække lagt sidst hånd på. Fra venstre er det Signe Rosa Frederiksen, direktør Peter Lyngby Hansen, assisterende restaurantchef og sommelier, Pernille Berthelsen og souschef David Pedersen. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Glæden og stoltheden er ikke til at undgå at bemærke, når man taler med direktør på Hotel Amerika, Peter Lyngby Hansen.

For mens restauranterne hungrer efter kvalificeret arbejdskraft, er det nem...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.