Nordjysk folketingsmedlem er langtfra så succesfuld, som han har givet sig ud for

Kristian Klarskov er blevet fremstillet som en succesfuld iværksætter, men det er langt fra virkeligheden, skriver Jyllands-Posten

Kristian Klarskov blev valgt for Moderaterne i Nordjylland. Han er blevet fremstillet som en succesfuld iværksætter, men det stemmer ikke helt overens med virkeligheden skriver Jyllands-Posten. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Kristian Klarskov blev valgt for Moderaterne i Nordjylland. Han er blevet fremstillet som en succesfuld iværksætter, men det stemmer ikke helt overens med virkeligheden skriver Jyllands-Posten. Arkivfoto: Henrik Bo

NORDJYLLAND: Kristian Klarskov, der ved folketingsvalget blev valgt for Moderaterne i Nordjylland, er ikke den succesfulde iværksætter, som Moderaterne har iscenesat ham som.

Det skriver Jyllands-Posten.

Partiet og Klarskov selv har fremstillet sig som en iværksætter fra det virkelige liv. En erfaren erhvervsmand med titler som investor, stifter, direktør og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder gennem en lang række år.

Men ifølge Jyllands-Posten har Kristian Klarskov en kavalkade af firmaer med kort levetid, blodrøde regnskaber og en konkurs bag sig.

Titlen som stifter og direktør for sportstøjmærket Wakk Ultrawear er formelt set rigtig, men firmaet har i årevis været en tom skal.

I virkeligheden vil ejerne – Kristian Klarskov og hans kone – gerne lukke foretagendet, men »har desværre ikke midlerne til revisorhjælp til denne handling«, står der i et af selskabets regnskaber.

Selv indrømmer Kristian Klarskov, at han ikke kan nævne én eneste succesfuld virksomhed, han har startet. Og at han i de seneste 10 år har levet af sin kones penge.

I et interview med Jyllands-Posten siger han:

- Når man er iværksætter og forsøger at opstarte en masse ting, så må jeg bare sige, at det går op, og det går ned. Jeg har haft nogle, der er gået ned. Men jeg har ikke brudt loven på nogen måde.

Kristian Klarskov fik 1772 personlige stemmer, hvilket var nok til at blive valgt for Moderaterne i Nordjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.