Madanmeldelse

Ny gastronomisk perle ved Limfjorden: Udsigten er formidabel - men maden er bedre

Rasmus Overgaard Kardyb er vendt hjem til en tilværelse som selvstændig restauratør i barndomslandet. Og der er tale om et sandt triumftog for kokken, der er rundet af Formel B-familien

Sprødt og blødt. Den uhyre lækre beurre blanc omfavnede såvel torsk som asparges - og i den grad også anmelderen.

Sprødt og blødt. Den uhyre lækre beurre blanc omfavnede såvel torsk som asparges - og i den grad også anmelderen.

Gastronomisk er han af "god familie", morsingboen Rasmus Overgaard Kardyb.

I foråret vendte han hjem til fødeegnen for at tage over som forpagter af Limfjordens Hus i Glyngøre efter succesfulde Daniel Justesen. Med sig har ha...

Fangede vi
din interesse?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.