Ny gastronomisk perle ved Limfjorden: Udsigten er formidabel - men maden er bedre

Rasmus Overgaard Kardyb er vendt hjem til en tilværelse som selvstændig restauratør i barndomslandet. Og der er tale om et sandt triumftog for kokken, der er rundet af Formel B-familien

Sprødt og blødt. Den uhyre lækre beurre blanc omfavnede såvel torsk som asparges - og i den grad også anmelderen. <i>Peter Mørk</i>

Sprødt og blødt. Den uhyre lækre beurre blanc omfavnede såvel torsk som asparges - og i den grad også anmelderen. Peter Mørk

Gastronomisk er han af "god familie", morsingboen Rasmus Overgaard Kardyb.

I foråret vendte han hjem til fødeegnen for at tage over som forpagter af L...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden