Spring fra Limfjordsbroen udløste større redningsaktion

Helikopter og både ledte med lys og lygte efter udspringer

Det udløste en større redningsaktion, da en mand sprang fra Limfjordsbroen under karneval, og en mand sprang i fjorden fra en båd for at komme den sprungne til undsætning.  <i>Foto: Jan Pedersen</i>

Det udløste en større redningsaktion, da en mand sprang fra Limfjordsbroen under karneval, og en mand sprang i fjorden fra en båd for at komme den sprungne til undsætning. Foto: Jan Pedersen

AALBORG:Der tages ingen chancer, når 100.000 mennesker eller derover er samlet i nærheden af en fjord, så da der på karnevalsnatten indløb en anmeldelse om, at en person var sprunget i Limfjorden fra Limfjordsbroen, rykkede det store beredskab med helikopter og både ud med det samme.

Vagtchef Poul Fastergaard, Nordjyllands Politi oplyser, at en person samtidig med hoppede i vandet fra en båd i nærheden, fordi vedkommende troede, han skulle ud og redde den person, som netop var sprunget i fjorden fra broen.

Begge mænd svømmede dog i sikkerhed ved egen hjælp.

- Men vi havde både helikopter og både i vandet, så der er givetvis mange, der har set en helikopter flyve lavt over fjorden, siger Poul Fastergaard. 

Vagtchefen er ellers i det store hele tilfreds med karnevalsgæsternes opførsel.

- Der har været et hav af mennesker i byen og set i det lys, er natten forløbet stille og roligt, siger vagtchefen. 

Redningsaktion i Limfjorden under karneval

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.