Staten sælger markant Aalborg-ejendom

Konsortium overtager præmieret erhvervsejendom med prisskilt på trecifret millionbeløb

Staten sælger markant aalborgejendom <i>Luftfotos Danmark</i>

Staten sælger markant aalborgejendom Luftfotos Danmark

AALBORG:En af de mest iøjnefaldende erhvervsejendomme langs indfaldsvejene til Aalborg havde et prisskilt på 112 millioner kroner, da den blev sat til salg i marts i år af statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme.

Nu er ejendommen, som huser Skattecenter Aalborg, solgt - og det er sket med et betragteligt afslag i prisen.

Hvor stort vil Freja Ejendomme ikke afsløre.

- Men det meste af afslaget skal bruges på klimaforbedringer i ejendommen. Købere til ejendomme som denne er ekstremt klimabevidste - og det gælder både i forhold til forbrug og indeklima, oplyser Mattias Manstrup, partner i erhvervsmæglerkæden Nordicals Aalborg, som har stået for salget.

Køberne er et konsortium bestående af K Properties fra Aalborg samt fire pensionskasser; Sampension, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere og Dyrlæger, Arkitekternes Pensionskasse og Pensionskassen for Teknikum- og Diplomingeniører.

Bygningen på Skibsbyggerivej er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter og opført i 2002-2003. Den rummer ca. 7000 m2 erhvervsarealer fordelt på fem etager og med en tilhørende kælder på ca. 850 m2. Der hører ca. 150 p-pladser til ejendommen. 

- Østhavnen i Aalborg er i rivende udvikling i disse år og betragtes som det mest attraktive kontorområde i Nordjylland. Beliggenheden er med andre ord helt i top på denne ejendom, som vi vil omdanne til et moderne og energivenligt flerbrugerhus med plads til flere mellemstore lejere, siger Jeppe Lynge Larsen, COO hos K Properties.

Skattecenter Aalborg vil også fremadrettet holde til på adressen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Borgmesteren var med, da Søren Thorst betalte 1765 kroner for øl, cider og drinks
Luk