Ti nordjyske kokke samler en halv million ind til velgørenhed: - Vi gør det for fællesskabet - og Lars Larsen

Vildt kokketræf på Himmerland med ti nordjyske køkkenchefer skaber sammenhold i branchen og sender en ordentlig slat penge videre til Cool Unite-fonden.

Godt med trøffel skal der på Lars Larsens snacks bestående blandt andet af vandbakkelser og skinke. Foto: Mikkel Barkler

Godt med trøffel skal der på Lars Larsens snacks bestående blandt andet af vandbakkelser og skinke. Foto: Mikkel Barkler

GATTEN:Hvis man gør det op, koster hver ret 700 kroner, og der er kaviar og trøffel, ja hele svineriet, når 34 gæster med dybe lommer og tomme maver...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.