Farsø

Nu hopper Farsø igen

Farsø har igen fået et hoppeland til byen efter fire års pause

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

6-årige Magnus Larsen fra Farsø var en tur på rodeotyren. turen endte med en blød hovedlanding, der blev taget med et smil. Foto: Torben Hansen

Mandag og tirsdag er der sat et hoppe og legeland op i Dronning ingrid hallerne i Farsø. Det første gang i fire år, at et sådant feriearrangement bliver afviklet i Farsø. - Det blev afprøvet for fire år siden, men der var besøgstallet ikke så godt. Nu har vi besluttet at afprøve det igen, og vi kan allerede konstatere her et par timer, efter vi åbnede, at det er en succes, fortæller Hans Kaldahl, der er centerleder ved Dronning Ingrid Hallerne, da Nordjyske Stiftstidende møder ham på førstedagen af arrangementet. - Vores succeskriterium var 500 børn, og der er allerede 300, der har købt billet, så jeg tør godt sige, at vi når vores mål, uddyber han. Det er Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, der i samarbejde med Farsø Rådhuscenter, Farsø Handelsstandsforening, Sparekassen Farsø og Eventbasen har sat arrangementet op.