Numserystende popdiva: Ja, jeg er gravid

Popstjerne og fodboldidol venter endnu et barn

Den colombianske popdiva Shakira og hendes spanske fodboldspiller-kæreste, Gerard Pique, rider på en bølge af babylykke. Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Den colombianske popdiva Shakira og hendes spanske fodboldspiller-kæreste, Gerard Pique, rider på en bølge af babylykke. Arkivfoto Scanpix Denmark

SPANIEN:Den colombianske popdiva Shakira og hendes spanske fodboldspiller-kæreste, Gerard Pique, rider på en bølge af babylykke. I januar 2013 blev parret forældre til sønnen Milan, og nu spirer endnu et liv indeni den populære sangerinde.

- Ja, vi venter vores andet barn! Tak for alle jeres hilsner, skriver den vordende mor på sin Twitter-profil.

Indtil videre er parret tilbageholdende med oplysninger om graviditeten, og det er derfor endnu uvist, hvornår hun skal føde og hvilket køn, barnet har.

Den numserystende hitmager har aldrig lagt skjul på, at børn er en stor del af hendes liv.

- Hvis det ikke var på grund af alle mine musikalske projekter, ville jeg allerede være gravid. Jeg ville elske at have otte eller ni børn samme med Gerard - mit helt eget fodboldhold, sagde sangerinden til Latina Magazine tidligere på året.

Da parret for godt halvandet år siden blev forældre første gang, blev sønnen Milan - ligesom sin far - medlem af FC Barcelona ved fødslen.

Shakira havde dengang strenge krav til, hvordan fødslen skulle foregå og forlangte et lægehold uden mænd. Hendes fødselslæge var datter af den doktor, som har hjulpet den spanske prinsesse Cristina med at sætte fire børn i verden, og mon ikke det celebre par gentager den succes.

37-årige Shakira og ti år yngre Gerard Pique har dannet par siden 2010.

/Newspaq/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.