Nordjylland

Ny direktør for NORDJYSKE Medier

Morten Vinther Jensen tiltræder 15. august 2018 som administrerende direktør for medievirksomheden

NORDJYLLAND:NORDJYSKE Mediers mangeårige administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør, Per Lyngby, meddelte i 2016 bestyrelsen, at han ved lejlighed ønskede at fokusere på stillingen som ansvarshavende chefredaktør og overlade stillingen som administrerende direktør til en anden.

Det sker 15. august 2018, når Morten Vinther Jensen, 48 år, tiltræder som administrerende direktør for NORDJYSKE Medier. Han bor med sin familie i Aalborg og har en uddannelsesmæssig baggrund som civilingeniør og HD i afsætning fra Aalborg Universitet samt en lederuddannelse fra Said Business School, Oxford University.

Morten Vinther Jensens karriere er gået fra Landbrugets EDB Center via Sonofon og End2End til BAE Systems, hvor han har stået i spidsen for den danske afdeling.

- Valget er faldet på Morten Vinther Jensen, fordi han er meget stærk indenfor innovation og digitalisering - kombineret med en solid kommerciel forståelse, siger NORDJYSKE Mediers bestyrelsesformand, Morten Sandlykke, og fortsætter:

- Teknologien skaber store forandringer i vores læseres adfærd og måder, de ønsker at tilgå vores nyheder og andre produkter på. Vi er ugentligt i berøring med over 80 procent af alle nordjyder, og vi ønsker at skabe en alsidig og omfattende platform at formidle vores indhold fra. Jeg er overbevist om, at vi med den nye ledelsesstruktur er godt rustede til at manifestere NORDJYSKE Mediers position som et meget innovativt og velrenommeret mediehus, der kan udfylde en vigtig rolle i det turbulente mediebillede, vi oplever for tiden.

Morten Vinther Jensen glæder sig til at tiltræde og være med til at styrke NORDJYSKE Mediers position som en innovativ og bæredygtig medievirksomhed.

- Ansvarlighed, troværdighed og lokal forankring spiller mere end nogensinde en afgørende rolle i medielandskabet. NORDJYSKE Medier er fondsejet, og det giver et godt afsæt for at drive en medievirksomhed, som er sig sit samfundsansvar bevidst og samtidig kan udvikle sig gennem langsigtede initiativer og gribe de digitale muligheder, siger Morten Vinther Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.