Skolevæsen

Ny ejer af Grøns Transport Uddannelser

Generationsskifte er en velovervejet beslutning af grundlæggeren Jørn Grøn

Karsten Trend Poulsen kom ind i firmaet i 2009, og siden har det været planen, at han en dag skulle overtage Grøns Transport Uddannelser. Foto: Ajs Nielsen

Karsten Trend Poulsen kom ind i firmaet i 2009, og siden har det været planen, at han en dag skulle overtage Grøns Transport Uddannelser. Foto: Ajs Nielsen

SÆBY:Efter at have ejet Grøns Transport Uddannelser – AMU Center i knap fyrre år har indehaver Jørn Grøn valgt at takke af og lade yngre kræfter komme til. Direktør Karsten Trend Poulsen har hen over sommeren købt én af Nordjyllands stærkeste virksomheder indenfor uddannelsesforløb til transportbranchen.

Grøns Transport Uddannelser – AMU Center i Sæby, Nørresundby og Løgstør er leverandør af en bred vifte af uddannelsesmuligheder målrettet transportsektoren, og er samtidig det eneste AMU Center i Nordjylland, der er specialiseret udelukkende indenfor transportuddannelser. Virksomhedens store udvalg af kurser dækker ethvert behov for udvikling og opkvalificering af transportbranchens medarbejdere og omfatter både lovpligtige efteruddannelsesforløb, kørekort og andre fagligt relevante kurser.

Efter at have siddet ved roret for Grøns Transport Uddannelser i knap fyrre år og fulgt udviklingen indenfor branchen fra første parket, ønsker indehaver Jørn Grøn nu at trække sig helt tilbage og nyde sit otium. Han har derfor valgt at sælge sit livsværk til virksomhedens direktør, Karsten Trend Poulsen.

- Det er ikke en pludselig beslutning, fortæller tidligere indehaver Jørn Grøn.

- Det er derimod en beslutning, der har taget form gennem en årrække, og ejer- og generationsskiftet er således resultatet af en proces, der blev sat i værk for flere års

siden.

Processen begyndte helt tilbage i efteråret 2009, hvor nuværende direktør Karsten Trend Poulsen blev tilbudt jobbet. Med en baggrund i både transportbranchen og indenfor AMU uddannelsessystemet havde han netop den viden og det faglige indblik, som stillingen krævede. Han startede som direktør lige før sommeren 2010 og overtog hermed ansvaret for den daglige drift. I løbet af sin tid som direktør for skolen har Karsten Trend Poulsen udvidet AMU Centret til også at omfatte uddannelsessteder i både Nørresundby og Løgstør. Nu har Karsten Trend Poulsen købt Grøns Transport Uddannelser samt Grøn Køreteknisk Anlæg og ser frem til at udvikle virksomhederne yderligere.

- Vi har forberedt generationsskiftet gennem længere tid for at sikre en så smidig og ukompliceret overgang som muligt for både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, fortæller direktør og ny ejer, Karsten Trend Poulsen.

- Det har ligget os meget på sinde, at ejerskiftet er sket i en positiv ånd og har påvirket hverdagen, virksomhedens kultur og værdier så lidt som muligt. For vores kunder er vi derfor stadig den samarbejdspartner, vi altid har været: professional, fleksibel og med indsigt i netop deres branche og behov.”

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst