Ny foreningskonsulent på plads i Mariagerfjord

Lene Kirstine Hougaard. 

Privatfoto

Lene Kirstine Hougaard. Privatfoto

MARIAGERFJORD:DGI og Mariagerfjord Kommune har ansat Lene Kirstine Hougaard fra Randers som ny foreningskonsulent pr. 1. maj. Hun skal fungere som bindeled mellem kommunens 11 skoler, 116 idrætsforeninger og 17 spejderkorps.

Hun er ansat i et tre årigt projekt med titlen "Aktiv hele dagen", som er et samarbejde mellem lokale idrætsforeninger, DGI og Mariagerfjord Kommune. Projektet sætter særligt fokus på ikke-foreningsaktive børn og vil, som noget nyt, tage fat i de udfordringer, der er før og efter idrætsarrangementer. Det er oftest her, der er brug for en ekstra hånd for, at børn og unge bliver i foreningslivet.

- Ved at tage hånd om disse udfordringer kan det i højere grad være med til at skabe gode idrætsoplevelser, som er så afgørende for en vedvarende aktiv livsstil som voksen, siger Johnny Wulff, Idrætskonsulent, Mariagerfjord Kommune, i en pressemeddelelse.

- Herved rammer vi et område, som hidtil ikke har været dyrket ret meget. Vi vil dermed få mulighed for at målrette aktiviteter og efterfølgende støtte op med nye aktiviteter eller dialog, som kan være med til at give børn og unge det sidste skub mod et mere aktivt liv", siger Johnny Wulff.

Den nye foreningskonsulent har et stort kendskab til foreningslivet og DGI. Lene Kirstine siger selv, at hun har DGI i blodet, da hun fra barns ben har dyrket svømning på eliteplan og i næsten 20 år har undervist i idrætsforeninger over hele landet. Derudover har hun været en central del af udviklingen af DGI´s projekt "Svømmekaravanen" og driver i dag en lille idrætsforening, som hun selv har stiftet.

Ved siden af foreningslivet har Lene Kirstine været tilknyttet sundhedsbranchen og folkeoplysningsforbundene på forskellig vis.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.