Ny idrætsskole har ansat leder

Mariagerfjord Idrætsskole stormer frem med masser af elever og nyansat leder, der sætter fokus på fodbold og sund mad

45-årige Peter Nyeng Kristensen, der kommer fra en lederstilling på Vejrum-Viskum Friskole, skal være ny leder på den nye privatskole i Onsild.
Privatfoto

45-årige Peter Nyeng Kristensen, der kommer fra en lederstilling på Vejrum-Viskum Friskole, skal være ny leder på den nye privatskole i Onsild. Privatfoto

For første gang nogensinde, bliver der to børnehaveklasser eller 0-klasser i Onsild. Folkeskolen Onsild Skole, lukker til sommer, men det er heller ikke her, men derimod på den nye fremadstormende privatskole, Mariagerfjord Idrætsskole, der bliver to børnehaveklasser efter sommerferien, da der er 22 tilmeldt, og da klassekvotienten ikke må nå over 20. Tallene forandrer sig hele tiden, men lige nu er der 84 elever, der begynder efter sommerferien, men 120 er meldt ind i alt. En af de nye bliver skolens nye leder Peter Nyeng Kristensen. Han er netop blevet ansat og kommer fra en lederstilling på Vejrum-Viskum Friskole. Han regner med, at der skal ansættes yderligere seks-syv lærere, og den proces glæder han sig også til, ligesom samarbejdet med idrætsefterskolen bliver et kapitel for sig. Fodbold og alle slags boldspil ligger den nye lederes hjerte nærmest, men ellers er fokus på bevægelse på den sjov måde og sunde madvaner helt centralt for både leder og bestyrelse. Målet er at bygge en idrætsskole op med børn fra 0-8. klasse måske også 9. klasse. For at gøre reklame for Mariagerfjord Idrætsskole holder skolen åbent hus lørdag 17. marts. Tidligere landsholdsspiller Ebbe Sand medvirker, og det gør Peter Nyeng og idrætsefterskolen også.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.