Brønderslev

Ny scene indviet med opera

Rock var også på programmet, men massiv regn stoppede festen før tid

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skal vi dele? Mange gæster havde købt mad via Borger9700 og hyggede sig i hinandens selskab, inden det officielle program ved indvielsen af scenen begyndte.

BRØNDERSLEV:Grønne, nyudsprungne bøgetræer, blomstrende rododendron og mørke truende skyer i kombination med klar blå himmel og milde solstrejf. Scenen var sat til en hyggelig aften i Hedelund, da parkens nye scene skulle indvies.

Aftenens officielle talere fik ordet, og herefter tog operasanger Jens-Christian Wandt over og leverede velklang for publikum. Der blev lyttet fra stole, som i stort tal var hentet frem til de mange gæster.

Blandt publikum blev både aftenstemning, sang og ord nydt til øl, vin og vand, som borgerforeningen Borger9700 solgte på stedet. Det var da også foreningens Kulturgruppe, der havde tilrettelagt aftenens varierede program.

Og her skulle reportagen fra den festlige indvielse fortsætte med en beskrivelse af det lokale band Dirty Franks optræden. Men. Sådan gik det ikke. De sidste opera-toner nåede knap at klinge ud, inden de mørke skyer fik overtag og sendte massiv regn ned over pladsen. Instrumenter og lydudstyr blev trukket i midlertidig læ under scenens betonbuer, og på tilskuerpladserne blev paraplyer trukket som skjolde. Men regnens styrke og længden af uvejret fik efterhånden selv de mest optimistiske og kampberedte gæster til at fortrække og søge ly hjemme. Og hermed nåede musikerne i Dirty Frank aldrig at kræse for publikum med musikalske godbidder fra deres rock- og rul-repertoire.

Men glæden over scenen, kunne regnen ikke slukke.

- Vi er meget tilfreds med aftenen. Det var et vellykket arrangement på trods af regnen, og vi glæder os over den store opbakning, siger formand for Borger9700, Jens Tofting, der også indledte aftenen.

- Vi ser frem til mange gode og spændende oplevelser for os alle sammen, og vi glæder os til at bruge scenen endnu mere. Og vi opfordrer alle til at deltage aktivt.

Formand for teknik- og miljøudvalget, Karsten Frederiksen, fortalte i sin tale om parkens tilblivelse og om nye tiltag og planer.

- Velkommen til Brønderslevs kulturelle perle - vores oase og åndehul. Det er en fremragende kulisse for kunst og kultur - ja, faktisk bare for det at være her

Karsten Frederiksen oplyste, at planen oprindelig var at lave en scene i stil med Den runde Pavillon.

Men i stedet blev resultatet altså scenen med betonoverdækning.

- Buen her står utrolig flot og enkel. Rent æstetisk er det et flot resultat, lød det fra udvalgsformanden.

Margit Chemnitz, der er formand for fritids- og kulturudvalget, glæder sig over de nye rammer for fritids- og kulturlivet.

- En ny knopskydning har foldet sig ud her i haven i dag, lød det fra Margit Chemnitz.

- Et stort stykke arbejde er endelig tilendebragt og en ny flot scenen er blevet etableret i et flot samarbejde mellem både kommunale og frivillige kræfter. Den nye scene giver rigtig mange muligheder. Det er en fantastisk mulighed, vi nu giver vores foreningsliv i byen - ja, i hele kommunen.

- Der er også etableret flere tilskuerpladser, og det bliver der brug for. Der venter virkelig spændende arrangementer, tilføjede Margit Chemnitz.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.