Ny streetwalker igang

Brovst Asylcenter har taget nye midler i brug for at komme hærværk og tyveri til livs i Brovst og Fjerritslev

Marie Bartholdy sammen med beboere fra Asylcentret i Brovst. Privatfoto
Tyverier 6. september 2013 14:52

BROVST: Asylcentret har i sidste måned ansat en såkaldt ”Streetwalker”, og valget faldt på Maria Bartholdy.

- Maria har etableret et godt samarbejde med handelsforeningerne i Brovst og Fjerritslev samt Politiet i Pandrup. Det koordinerede samarbejde og indsats er blevet hilst velkommen af alle parter, og skal på sigt medvirke til at nedbringe antallet af tyverier samt hærværk i begge byer, siger leder af Asylcentret Thorkild Poulsen.

Streetwalker Maria Bartholdy har været ansat siden midt august, og hun er dagligt synlig i gadebilledet, men kan også fanges på telefonen, hvis der opstår uventede situationer.

Besøger butikker

Maria Bartholdy har foreløbigt været på rundtur i butikkerne i Brovst, og fortæller at hun er blevet godt modtaget.

- Butikkerne er glade for at blive taget alvorligt, og at de nu har et sted, de kan hente hjælp. Desuden er Asylcentret glad for, at mange af de erhvervsdrivende overfor Maria udtrykker, at de har oplevet et fald i antallet af tyveri over det sidste år.

- Jeg har også introduceret mig for Asylcentrets beboere, og de er glade for, at der bliver taget hånd om tyveri. Tyveri og hærværk stempler hele gruppen af asylansøgere, selvom det reelt kun er ganske få, der ikke kan finde ud af at overholde samfundets almindeligste normer, udtaler Maria Bartholdy.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...