Nyt teleselskab vil udfordre TDC

TDC har opsagt erhvervscenter i Thisted. Direktør vil nu tage konkurrencen op med to nye selskaber

TDC Erhvervscenters direktør Olav Gjørup og direktør Henrik Melballe, Thyfon, er klar til at tage imod nye kunder i teleselskabet Celfon. Foto: Ole Iversen

TDC Erhvervscenters direktør Olav Gjørup og direktør Henrik Melballe, Thyfon, er klar til at tage imod nye kunder i teleselskabet Celfon. Foto: Ole Iversen

THISTED:TDC Erhvervscenter i Thisted er blandt de 60 af de i alt 65 erhvervscentre, som er blevet opsagt af telegiganten pr. 1. marts.

Det er direktøren, Olav Gjørup, på en måde glad for. For når aftalen med TDC ophører, er der fri bane for de firmaer, der er tilbage i virksomhedskonstruktionen.

I forvejen sælger Thyfon kommunikationsløsninger til erhvervslivet. Seneste skud på stammen er nu teleselskabet Celfon, der tilbyder al slags telefoni og it-kommunikation til erhvervslivet.

- Vi er gået fra at sælge TDC’s produkter til vores egne skræddersyede løsninger, forklarer Olav Gjørup.

En direkte konkurrent

Målsætningen er at levere en høj kvalitet og en simpel fakturering til erhvervskunder.

En gruppe bestående af TDC’s opsagte erhvervspartnere arbejder i disse dage på højtyk på at etablere butikssamarbejdet KLC Erhverv, der skal være en direkte konkurrent til den danske telegigant.

Og her mener Olav Gjørup, som også har planer om at komme med i samarbejdet, at de andre vil ty til Celfon som teleoperatør.

Udover de 19 medarbejdere, der er beskæftiget i øjeblikket, regner Olav Gjørup med at ansætte otte mere i et call-center, der bliver oprettet i den nærmeste fremtid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.