Nyt træningscenter i rå lagerhal

Den amerikanske træningsmetode Crossfit er kommet til Vilhelmsborgsvej i Thisted

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:I en rå lagerhal på Vilhelmsborgvej 8 holder Thisted Crossfit til. Det er en del af konceptet, fortæller den daglige leder 19-årige Jakob Hove.

Træningsmetoden er fra 2000, og blev sat i værk af amerikaneren Greg Classmann, som definerede Crossfit som en træningsmetode med konstant varierende funktionelle øvelser med en høj intensitet.

- Blandt andre amerikanske politifolk og brandmænd træner Crossfit, siger han og tilføjer, at det varierende kommer af de skiftende øvelser og det funktionelle, fordi det kan bruges i dagligdagen.

Interiøret i lagerhallen Vilhelmsborgvej 8 er så langt fra et fitnesscenter som muligt. Væggene er rå og der er ingen spejle. Og det er helt bevidst.

- Vi opfatter ikke fitnesscentrene som vores konkurrenter, og vi ønsker ikke at sammenligne os med disse centre, siger Jakob Hove.

Udvalget af redskaber er forbavsende få og enkle.

Der er vægtstænger, gymnastiske ringe, vægtkugler og en åben terning med tove samt romaskiner.

- Vi bruger meget vores egen kropsvægt til at opbygge styrke og romaskiner er til udholdenhed, og desuden har vi anlagt en løbebane udenfor, og vi løber aldrig mere end 800 meter, fordi Crossfit handler om høj intensitet, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.