Nyt vandrerhjem åbner til påske

Gitte Thøgersen, Karl Olesen og hunden Fiffi Jørgensen åbner ”Danhostel Agger” i Tåbel Gl. Skole

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TÅBEL:Gitte Thøgersen er sammen med gemalen Karl Olesen ved at omdanne den tidligere skole, plejehjem og meget andet i Tåbel til et vandrerhjem.

Ægteparret har i den seneste år drevet Vandrehjemmet i Skinnerup ved Thisted som bestyrerpar. Det bliver de ved med. Men mens vandrehjemmet i Thisted er ejet af Thisted Kommune, ejer de det kommende hjem i Tåbel selv.

- Nu har vi brugt fire år på at køre Thisted Vandrerhjem op. Og tro mig, om fire år er Danhostel Agger, som vandrerhjemmet i Tåbel kommer til at hedde, fuldt etableret, siger Gitte Thøgersen.

Gitte Thøgersen sidder i Danhostel-sammenslutningens bestyrelse.

- Hver gang jeg har kigget på landkortet over Danhostel-vandrehjemmene i Danmark, har det slået mig, at der manglede et vandrehjem langs vestkysten mellem Fjaltring i syd og Thisted i nord. Især mange cykelturister føler, at turen fra Fjaltring til Thisted er for lang, siger Gitte Thøgersen, der egner med at det stigende antal cykelturister vil lægge vej forbi hjemmet i Tåbel.

Vandrerhjemmet er godkendt til 50 personer. Der er fire værelser med eget bad og seks værelser med fælles bad og toilet.

Efter planen åbner Danhostel Agger til påske.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.