Nyuddannede kokke

På Food College Aalborg har følgende afsluttet uddannelsen som kok:

Anja Astrup (uddannet på Rold Gl. Kro), Nicolai Bording (Restaurant Kronborg, Egholm), Lars Burmølle (Hotel & Gastronomi Scheelsminde, Aalborg), Casper Kjær Jensen (Cox Orange, Aalborg), Daniel Bleser Jensen (Pakhuset Skagen), Jeppe Tjell Jensen (Hos Boldt, Aalborg), Kenneth Bisgaard Jensen (Nordkraft Azzurra, Aalborg), Thomas Klit Jensen (Auning Kro), Simon Okkerhjelm Karlsen (Restaurant Villa Vest, Lønstrup), Mathias Kirk Simoni Kristensen (Hotel Svanen, Billund), Thomas Thon Larsen (Restaurant Bodilles Kro, Skagen), Karina Lyberth Nielsen (Hotel Maniitsoq, Maniitsoq), Søren Sloth Nielsen (Løkkens Vejkro), Bettina Nørager, Kevin Siggaard Soldam (Færgekroen, Hadsund), Christopher Guldbæk Andersson Sørensen (Stygge Krumpen, Aalborg), Kasper Stoklund Thomsen (Aalbæk Gl. Kro), Thomas Nygreen Topholt (Bryghuset Vendia, Hjørring) og Anna Østerø (Hotel Hafnia, Torshavn). Faglærere: Brian Pedersen og Blaise Baoré. Aalborg Skolefoto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.