Oceanariet kåret til Nordens bedste akvarium

Det svenske site ”barnsemester.se” har kåret Nordens bedste attraktioner

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HIRTSHALS:Nordens bedste attraktioner er kåret, og Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er af det svenske site ”Barnsemester.se” blevet kåret til Nordens bedste Akvarium.

Nordeuropas største akvarium i Hirtshals var også nomineret til prisen i 2013, men fik sidste år ”kun” andenpladsen. I 2014 er Nordsøen Oceanarium rykket en plads op af rangstigen og er af medlemmer og brugerne af Barnsemester.se blevet vurderet til at være Nordens bedste.

I konkurrencen var 8 andre akvarier fra hele Norden nomineret.

Barnsemester.se er med 60.000 tilmeldte familier Sveriges største rejsesite for børnefamilier. På denne side finder man alt for sin familieferie i hele Europa. Det hele er samlet i et katalog, hvor man kan finde inspiration til den bedste ferie. Udover kataloget publiceres artikler, topplister og rejsefortællinger om børnefamiliernes eventyr på deres rejser både i Sverige og i udlandet.

Børnefamilier som besøger Barnsemester.se uddeler stjerner og skriver en kommentar til de attraktioner, de har besøgt. Gæsternes bedømmelser og antallet stjerner danner grundlag for hvilke attraktioner, der bliver nomineret i de forskellige kategorier.

Hvad kan Nordsøen Oceanarium bruge denne flotte pris til?

- Det er et skulderklap, at vi blandt de mange attraktioner der er, har fået så mange stjerner og fine tilbagemeldinger, at vi blev nomineret. At vi nu har fået flest stemmer, og kan kalde os Nordens bedste akvarium, er jo helt fantastisk. Vi kan bruge prisen til at tiltrække flere gæster fra Sverige og hele Norden, udtaler marketingchef Sylvia Berglund.

- Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af vores attraktion, så vores gæster i alle aldersgrupper er garanteret en god oplevelse ved at besøge Nordsøen Oceanarium. Vi laver nye oplevelser for vores gæster hvert år, og personalet gør en kæmpe indsats for at formidle om livet og alt det spændende, som findes i Nordsøen. Jeg er overbevidst om, at dette er årsagen til, at vi nu er kåret til Nordens bedste Akvarium, udtaler direktør Karl Henrik Laursen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden