Øster Hassing

Øster Hassing i chok

Historien om familietragedien har sat dybe spor i lokalbefolkningen

Foto: Mette Nielsen

Foto: Mette Nielsen

ØSTER HASSING: Et rødt-hvidt flag vajer på halv ved nabogrunden i Øster Hassing. Uden for politiafspærringen ligger der blomster med personlige beskeder fra familie og venner. ”Du er min bedste ven”, står der på en rød buket roser.

Nyheden om den frygtelige familietragedie, hvor en 19-årig mand dræbte sine forældre og storebror i ejendommen uden for Øster Hassing har skabt en tilstand af chok og forfærdelse i byen.

- Det er frygteligt

Bag den flagrende politiafspærring arbejder politi og teknikere stadig i huset tolv timer efter ulykken. Der er roligt på vejen, hvor en enkelt bil engang i mellem kører forbi for at bekræfte det utænkelige - at den forfærdelige tragedie har fundet sted i deres nærområde. Blot et halvt døgn forinden var vejen spærret af politibiler med blå blink og gøende hunde. Nu ligger det hvidkalkede hus i ro bag de grønne marker.

- Det er frygteligt, at sådan noget kan finde sted her i området, siger Peter Høgh, der bor få hundrede meter fra huset.

Han vågnede midt om natten af larmen fra politibiler og hunde. Tidligt onsdag morgen ringede politiet på døren hos ham for at overbringe ham den nyhed, han frygtede.

- Det er frygteligt, gentager han.