Østerild-folk føler sig sat i gabestok

Idrætsfolk fra Østerild vil gå hele vejen for at blive renset for beskyldninger om snyd med tilskud

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ØSTERILD:Idrætsledere fra Østerild føler sig sat i en gabestok, skriver Thisted Dagblad lørdag.

- I folks øjne er vi jo dømt, som det er lige nu.

Sådan lyder det fra Søren Lukassen, der er formand for Østerild Multicenter - og bestyrelsesmedlem i to af de idrætsforeninger, der i juni 2012 blev meldt til politiet af Thisted Kommune, mistænkt for bedrageri.

Siden afgjorde politiet, at der ikke var grundlag for at rejse sigtelse.

Men i tirsdags blev hele sagen fremlagt i en offentlig dagsorden ved et møde i Thisted Byråds børne- og familieudvalg. Foreningerne mødes med krav om tilbagebetaling af ”uretmæssigt tilskud”.

- Jeg føler, at forvaltningen forsøger at lave benspænd uden at have belæg for det. Politiet har jo ikke fundet noget, siger Søren Lukassen.

- Ikke én eneste af os har fået nogen henvendelse fra politiet på noget tidspunkt. Der må altså være en grund til, at politiet siger, som de gør, tilføjer Mogens Pedersen, Østerild Multicenter og Østerild Motionsklub.

Bestyrelsesmedlemmerne mener, de har givet kommunen alle oplysninger, og føler det meget ubehageligt at blive beskyldt for at snyde. Østerild Multicenter og de tre foreninger har forgæves forsøgt at få et møde med børne- og familieudvalget - og håber stadig på en dialog.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.