Offensiv erhvervspolitik

Niels Ole Fredborg Nielsen vil oprette et politisk erhvervsudvalg i kommunen

Niels Ole Fredborg Nielsen (K).

Niels Ole Fredborg Nielsen (K).

KV13:Som bekendt har Frederikshavn Kommune i de senere fået dumpekarakter vedrørende erhvervsvenlighed ifølge undersøgelser af Dansk Industri.

Desværre har mange oplevet det samme i praksis, så det må simpelthen ændres, hvis vi skal drømme om befolkningstilvækst og et bedre skattegrundlag.

Nu går det bare ikke længere.

For at være konkret ,i stedet for at tale i floskler om visioner, foreslår vi Konservative følgende:

1. Der oprettes et politisk erhvervsudvalg, der f.eks. holder sine møder ud af Rådhuset på skiftende virksomheder.

2. Der oprettes et kontor , en gruppe, kald det hvad man vil, af ansatte, der som det vigtigste løftes helt fri af myndighedsrolle og kontrolopgaver og refererende til erhvevsudvalget.

Til dette kontor kan virksomhederne så henvende sig .Så er det deres pligt at guide disse virksomheder igennem systemet ,uden at de skal rende spidsrod imellem forskellige myndigheder,hvor de forskellige medarbejdere måske ikke træffes på grund af ferie eller andet.

Indgangsbønnen skal lyde hvad kan vi gøre for din virksomhed? og selvfølgelig skal dine ønsker fremmes omgående.

Problemerne og paraderne skal nok pr. automatik dukke op i det bureaukratiske system senere.

Kontoret skal også drive opsøgende virksomhed. Tænk hvis en producent eller en gruppe skulle opleve en henvendelse fra Kommunen : kunne du tænke dig at udvide virksomheden ? er der noget vi kan støtte dig/ jer i ? i stedet for den evindelige kontrol og negativitet.

Det er jo helt galt, at når f.eks. Kommunens største private arbejdsplads Danish Crown i Sæby mangler råvarer ,så må råvare leverandørerne, svineproducenterne kæmpe i lang tid og med store omkostninger for at få nødvendige tilladelser, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, grundet tåbelige miljøregler eller andet.

Det eneste, der er helt sikkert, er at produktionen derfor i stigende grad fases ud af landet,hvis ikke der sker en holdningsændring.

Vi må i fællesskab være aktive her i Kommunen .Kunne vi måske opnå status af forsøgskommune eller andet ?

3. I alle relevante sagsfremstillinger beskrives konsekvenser for erhvervslivet.

4. Vi skal satse på de virksomheder vi har . Det maritime ,fødevarer ,turisme og handel ,men selvfølgelig være vågne overfor nye muligheder.

Stem på det Konservative Folkeparti og giv os styrke.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden