Oprykning langt væk

FfI Håndbolds mænd tabte stort hjemme til IK Skovbakken

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:FfI Håndbolds drøm om at rykke op i 1. division for mænd fik et gevaldigt knæk, da holdet i den første af to oprykningskampe tabte på hjemmebane til IK Skovbakken med 24-33 efter 9-15 ved pausen.

- Gæsterne var mere kyniske og fysisk stærke i deres spil, så efter en udmærket start med 2-2 efter ti minutter blev vi alvorligt straffet, erkender FfI-træner Thomas Rømer.

Frederikshavnerne havde svært ved at passere en stærkt spillende keeper hos IK Skovbakken, og hver gang FfI’erne fejlede, slog aarhusianerne kontra og scorede.

- De lavede reelt ingen fejl men spillede homogent og solidt med en sikker pauseføring som blev udbygget i anden halvleg, siger FfI-træneren.

Hjemmeholdet nåede op på minus syv i anden halvleg men kom aldrig tættere på, og IK Skovbakken kunne tage et sikkert stik hjem.

God udvikling

Trods det store nederlag i den første oprykningskamp er Thomas Rømer meget tilfreds med især perioden efter jul med sit FfI-hold.

- Vi har været stærke i anden halvdel af sæsonen, men det rakte desværre kun til andenpladsen, og efterfølgende har vi ikke været stærke nok mod fysisk gode modstandere i oprykningskampene, så det bliver formentlig til endnu en sæson i 2. division.

Thomas Rømer glæder sig imidlertid over den udvikling, som hans mandskab har præsteret.

I næste sæson overlader han cheftrænerjobbet til Claus Fonseca, mens han selv tager en pause.

Mod IK Skovbakken scorede Sebastian Andersen 4, Jeppe Green 4 og Anders Risdal 4.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden