Øl

Over 400 med til ølmesse

Skovsgaard Beerfest på fredag med specialøl, mad og musik

Tidligere brygmester på Thisted Bryghus, Peter Klemensen, åbner anden udgave af Skovsgaard Beerfest fredag 14. juni. Arkivfoto: Lars Pauli

Tidligere brygmester på Thisted Bryghus, Peter Klemensen, åbner anden udgave af Skovsgaard Beerfest fredag 14. juni. Arkivfoto: Lars Pauli

SKOVSGAARD:Konceptet er enkelt - og det virker. Skovsgaard Beerfest er en ølmesse, hvor gæsterne kan gå rundt mellem stande fra bryggerier og butikker og smage på specialøl fra Danmark og udlandet. Der er buffet for dem, der har lyst til det (og købt billet hertil på forhånd) samt pølsevogn, og så slutter aftenen af med irsk folkemusik ved Tom Donovan og måske lidt mere øl til at skylle det hele ned med.

Enkelt men populært. Sidste års ølfest i Skovsgaard - den første af sin slags - havde godt 400 deltagere, og i år bliver festen endnu større. Den finder sted nu på fredag i Skovsgaard Multihus, og først på ugen havde en af de frivillige drivkræfter, Henry Kronborg, opgjort antallet af solgte billetter til 427. Heraf var 279 med spisning, og så manglede der endda de seneste slagstal fra butikker rundt om i Jammerbugten.

- Det er vi rigtig godt tilfredse med, men vi kan være endnu flere, forsikrer Henry Kronborg. Han sidder i et øludvalg, som samler alle trådene, og så er han i øvrigt far til Niels Kronborg, som er ølfestens initiativtager. Skovsgaard Boldklub og Danske Ølentusiasters Fjerritslev-afdeling står som arrangører.

Ølmessen åbnes af Helle Bak Andreasen, der er formand for Jammerbugt Kommunes kultur-, fritids- og landdistriktsudvalg, samt af den karismatiske, tidligere brygmester på Thisted Bryghus Peter Klemensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst