Overgrebssag for landsretten

Ankesagen mod ægteparret fra Aalborg Øst, der er dømt for grove sexovergreb mod datters veninder, begynder mandag

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AALBORG:Ankesagen mod en 33-årig mand og hans 34-årige hustru begynder i morgen ved landsretten i Aalborg. Ægteparret blev 1. november sidste år idømt henholdsvis otte og seks års fængsel ved Byretten i Aalborg for grove sexovergreb og voldtægt af tre piger i alderen 13 og 14 år, som var veninder med de dømtes datter.

Overgrebene fandt sted i parrets hjem, når veninderne skulle overnatte hos datteren og blev drukket fulde - hovedsagligt i sommeren 2011.

Under retssagen i byretten kom det frem, at sexovergrebene havde fundet sted i forbindelse med fester, hvor der blev røget hash og drukket tæt, ligesom man spillede et drukspil, der udviklede sig til sex-lege.

Ægteparret blev anholdt 31. august 2011, da en den gang 13-årig pige betroede sig til sin plejemor og fortalte, at hun påvirket af alkohol og hash to gange blev udsat for fuldbyrdede voldtægter i ægteparrets hjem.

Både 33-årige mand og hans 34-årige hustru har hele tiden nægtet sig skyldige. Dog har den 34-årige kvinde erkendt at have været med til i marts 2011 at have foretaget sexovergreb mod end dengang 14-årig pige.

Sagen fortsætter til og med 24. april.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.