Mad

Påskefrokost i naturen

Skovly var propfuldt, da der blev indbudt til påskefrokost

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mie Buus havde næsten ikke tid til selv at få noget at spise. - Det tager tid, men jeg synes jo det er sjovt. Det er også derfor, jeg gør det, siger Mie Buus.

VESTER VANDET: - Skål for kokken, blev der sagt fra de over 30 fremmødte til påskefrokosten i Skovly.

Skovhytten Skovly, der tidligere har huset børnehavne, var fyldt til bristepunktet lørdag eftermiddag, hvor NaturMad Thy bød indenfor til påskefrokost.

Mie Buus er kvinden bag NaturMad Thy, og det var også hende, der havde kokkereret for de betalende gæster.

- Maden i dag tager udgangspunkt i påsken, og kommer fra naturen. Der er blandt andet havtornsbrød, og så har jeg hentet ramsløg til ramsløgssmør og -salt, men almindeligvis ville der være flere ting fra naturen. Der er bare intet at hente derude lige nu. Det er frossent alt sammen, siger Mie Buus.

- Naturen har jeg jo hver dag, men jeg ved Mie laver noget fantastisk godt mad. Man kan smage, det er noget helt andet, det mad her. Gode råvarer og masser af urter - og så er det lavet med kærlighed og omsorg, siger Aase Enevoldsen

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst