Palm Beach Festival vokser

Der udvides med en ekstra dag på Palmestranden

Palm Beach Festivalen udvides med en dag til to.Arkivfoto: Peter Broen
Frederikshavn 18. juli 2016 16:22 - Opdateret 19. juli 2016 13:27

FREDERIKSHAVN: Efter stor succes med 550 unge mennesker til fest på Palmestranden sidste år, udvider Palm Beach Festival nu med en ekstra dag.

Der er lagt op til store festligheder på Palmestranden, når Palm Beach Festival 29.- og 30. juli for anden gang bliver afholdt.

Arrangørerne bag festivalen har valgt at udvide med endnu en dag, hvor den står på livebands og grisefest. En ide der er opstået efter sidste års succes.

- Vi kunne efter Palm Beach Festival sidste år se, at der var efterspørgsel på endnu mere aktivitet på Palmestranden, så nu prøver vi med en fredagsfest, hvor vi satser på det lidt ældre publikum, fortæller medstifter af Palm Beach Festival, Tim Simonsen.

Virksomheder til fest

Fredagsfesten er prissat til 149 kr. for spisning og musik. En pris som man fra Palm Beach Festivals side håber kan lokke lokale virksomheder til at invitere de ansatte på firmatur til Palm Beach Festival.

- Vi håber, at Frederikshavn vil tage lige så godt imod vores Roasted Pork og Sangria aften, som de tog imod os med vores første arrangement sidste år. Vi synes at der er grundlag for den her voksenfest på stranden, uddyber Tim Simonsen.

Har ikke glemt de unge

Til trods for grisefesten fredag skal de unge dog ikke frygte, at kvaliteten af lørdagens Palm Beach Party lider under dette. Her fortsætter man stilen fra sidste år med billig bar og populære kunstnere på scenen.

- I år satser vi på at give de unge en endnu bedre fest. Vi har booket større og flere navne end sidste år, lys- og sceneopsætningen bliver større og generelt kan de unge frederikshavnere godt forvente en fantastisk fest, fortæller Tim Simonsen.

Om lørdagen er hovednavnene DJ Martin Jensen, som med næsten 2 millioner fans er Danmarks største musiker på Facebook, Vild $mith og til at lukke festen af kommer den populære DJ-duo TooManyLeftHands.

Også lørdag koster billetter 149 kr.

Billetter kan købes på Arena Nords hjemmeside, i butikken ANTHON og Buddy Holly Frederikshavn:

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...