Peter Mygind igen ramt af blodpropper

Det er ikke første gang, entertaineren rammes. Denne gang sidder der også blodpropper i lungerne

Peter Mygind. Arkivfoto

Peter Mygind. Arkivfoto

GENTOFTE:”Vi skal huske at være taknemmelige over vores liv. At vores hjerte slår. At vi trækker vejret, at solen står op. At vi husker at give og tage imod kærlighed af de mennesker vi møder på vores vej. At vi øver os på nærvær og at tale med hjertet til hjertet”.

Sådan lød ordene mandag morgen på skuespiller Peter Myginds Facebookside.

Og det er bestemt ikke uden grund, den folkekære og populære 51-årige entertainer bruger ordene. For søndag blev han indlagt på Gentofte Hospital med smerter i det ene ben og flere blodpropper i lungerne. Det skriver bt.dk

Blodfortyndende resten af livet

Da Peter Mygind søndag fik smerter i det ene ben, og han på sygehuset. Det var på vej til Gentofte Hospital, at Peter Mygind, ifølge bt.dk, faldt omkuld på asfalten med flere blodpropper i lungerne.

Peter Mygind har det nu godt, men er fortsat indlagt på Gentofte Hospital.

- Jeg må jo nok lytte til lægerne, der siger, at jeg formentlig må leve med det resten af mit liv. Det vil sige spise blodfortyndende medicin resten af mit liv, konstaterer Peter Mygind.

Blodpropper i benene

Det er ikke første gang, Peter Mygind bliver ramt af blodpropper. Ifølge tv2.dk skete det også i 2011 og i 2012. Begge gange satte blodpropperne sit i benet.

I 2012 sagde han til tv2.dk:

- Jeg vidste med det samme, hvad der var galt. Men denne gang er det bare værre rent psykisk. Det er meget tarveligt at blive ramt igen. Selv om jeg kun græd lidt denne gang, så er jeg i chok.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.