Peter Tanev til Brønderslev

Fortæller om tv-program

Peter Tanev.

Peter Tanev.

BRØNDERSLEV:Brønderslev Lystfiskeriforening har fået en aftale i stand med Peter Tanev, der er kendt fra TV2-vejret. Han kommer til Brønderslev i aften, tirsdag.

- Det er vi stolte over, fortæller Peter Kristensen fra lystfiskeriforeningen.

Peter Tanev vil fortælle om det danske vejr og fiskevejr. Hvorfor er det tit bedre vejr morgen og aften. Hvordan kan det være vi her oppe i Nordjylland ofte har mere solskin. Hvad sker der med det danske vejr og klimaet, skal vi have det varmere, vådere og vildere.

Peter Tanev vil krydre det hele med beretninger fra sine egne erfaringer som passioneret lystfisker og vil fortælle hvordan fisk og vejr gav store udfordringer da man skulle lave programmerne ”Tanev ude med snøren”

- Brønderslev Lystfiskeriforening ser frem til en hyggelig og humoristisk aften med masser af vejrforklaringer og lystfiskerhistorier, fortalt af Peter Tanev, som er kendt for sine underholdende foredrag og der vil derfor helt sikkert blive rift om billetterne.

Billetsalget er derfor efter ”først til mølle” princippet.

- Dette arrangement var ikke muligt uden den store støtte som nogle af Brønderslevs erhvervsdrivende har vist i form af flotte sponsorater, fortæller Peter Kristensen.

- Arrangementet er dels et samarbejde med LandboNord, som har stillet lokaler til rådighed, med plads til knap 225 gæster. Men også et samarbejde med en række sponsorer.

- Vi har forsøgt at lave en rød tråd i arrangementet, idet sponsorerne har lodsejerne som kundekreds og lystfiskerne har fiskeretten hos lodsejerne, og dette ”miks” har vakt stor interesse hos alle involverede parter, og vi glæder os meget til at udbygge vores gode samarbejde med lodsejerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.