Pirates skuffede igen i Gigantium

Aalborg-holdet forsømte muligheden for at sætte sig på førstepladsen i ligaen

Mathias Månsson brokkede sig atter til en ti minutters udvisning mod Odense. Foto Michael Koch

Mathias Månsson brokkede sig atter til en ti minutters udvisning mod Odense. Foto Michael Koch

AALBORG:4.337 tilskuere måtte fredag aften liste skuffede hjem fra Gigantium Isarena, efter at Odenses Bulldogs endte med at overtrumfe Aalborgs pirater i straffeslag. Blot to points i kampen havde ellers været nok for piraterne til at fraviste Frederikshavn White Hawks førstepladsen, men Rasmus Olsens tidlige føringsmål i første periode under et powerplay, holdt ikke hjem.

Der blev igen givet for meget væk hos Pirates. Disciplinen er bare ikke god nok. Dette blev symboliseret ved, at Lasse Jul blev sendt i bad efter en hård tackling. Den unge spiller har raget alt for mange udvisninger til sig. Bad boy’en Mathias Månsson brokkede sig efterfølgende til de efterhånden nærmest obligatoriske ti minutter i straffeboksen. Visse af folkene på Aalborg-holdet mangler ganske enkelt respekt for både holdkammeraterne og spillet generelt.

Odense kapitaliserede dog ikke før i tredje periode. Og i det efterfølgende straffeslagsspil var fynboerne også bedst, da Jesper Olofsson var den eneste til at score. Mathias Månsson, Jussi Tapio og Sebastian Ehlers kiksede alle for Pirates.

Dermed bevarer Frederikshavn White Hawks førstepladsen i ligaen, et point foran Aalborg Pirates.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.