Plads til flere til Samværs- og Glædesfest

Fest for øens 65+’ere 5. oktober

Anne-Mette Riis
Øens Samværs- & Glædesfest holdes i år i Hvidbjerg - og der er stadig billetter at få. Arkivfoto: Anne Mette Welling
Morsø 9. september 2016 08:33

HVIDBJERG: Der er stadig plads til flere til årets store Samværs- & Glædesfest 5. oktober for øens 65+’ere.

Festen bliver i år holdt i Sydvestmors Kultur- & Fritidscenter i Hvidbjerg - og ligesom de foregående år indledes dagen fra kl. 12-14 med messen "Morsø Seniorpalet", hvor man kan møde en masse af de aktører, man som ældre kan gå hen og få brug. Derefter går selve festen i gang med kaffe og kagebord, hvorefter Gerhard Mark og Tanja fra Mors spiller op til dans.

Der er åben adgang til messen, men til selve festen er der plads til 650 deltagere og her kræves tilmelding - men selve billetterne er ganske gratis. Midlerne til festen kommer fra "Løft til ældre-puljen".

- Vi er i den heldige situation, at vi stadig har en del gratis billetter til festen, så selvom man ikke har nået at ringe og bestille endnu, kan det altså stadig nås, siger Karin Tøfting Andersen, formand for Seniorrådet på Mors, der er med i styringsgruppen - og som også får æren af at byde velkommen sammen med socialudvalgets formand Henning Sørensen.

Billetter kan fås ved at ringe til Morsø Kommune på telefon 99 70 72 41 - og det er først-til-mølle-princippet, der gælder.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...