Markant fabriksbygning i Thisted solgt

Erhvervsmanden Carsten S. Kristensen ejer det ejendomsselskab, Property 7 ApS, der har købt Coloplast-bygningen

Coloplast bruger fortsat ejendommen frem til lukningen af virksomheden til august. Men nu står der udsigt til fortsat aktivitet på stedet. Arkivfoto <i>Foto: Peter Mørk</i>

Coloplast bruger fortsat ejendommen frem til lukningen af virksomheden til august. Men nu står der udsigt til fortsat aktivitet på stedet. Arkivfoto Foto: Peter Mørk

Property 7 ApS, som er ejet af Carsten S. Kristensen Holding ApS, har købt ejendommen Industrivej 7, Thisted, af Coloplast ejendomme A/S.

Det oplyser Carsten S. Kristensen, direktør i virksomheden CSK Stålindustri.

- Vi har længe kigget lidt på mulighederne inden for erhvervsejendomme. Og når vi kigger på antal ledige kvadratmetre i Thisted, så ser vi et potentiale for yderligere udlejning til nye og eksisterende erhverv, siger Carsten S. Kristensen.

Coloplast bruger selv ejendommen frem til august 2019, og i den mellemliggende periode vil Carsten S. Kristensen og direktøren i ejendomsselskabet Property 7 ApS, Birgitte Wøhlk Kristensen, gå i tænkeboks og udvikle konceptet.

- Vi tænker produktionsrelaterede erhverv, men vi har ikke den endelige udformning på plads, siger Carsten S. Kristensen.

- Ejendommen rummer mange muligheder, og det er vigtigt, at vi fokuserer på fortsat at udvikle og fastholde arbejdspladser og innovation i Thisted og Thy, siger Birgitte W. Kristensen.

Carsten Kristensen understreger, at det er planen at bruge bygningen til andre ting end stålproduktion.

CSK Stålindustri har i Thisted Kommune aktiviteter på Sdr. Thorstedvej 1 og Industrivej 49-51.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.