Markant fabriksbygning i Thisted solgt

Erhvervsmanden Carsten S. Kristensen ejer det ejendomsselskab, Property 7 ApS, der har købt Coloplast-bygningen

Coloplast bruger fortsat ejendommen frem til lukningen af virksomheden til august. Men nu står der udsigt til fortsat aktivitet på stedet. Arkivfoto

Coloplast bruger fortsat ejendommen frem til lukningen af virksomheden til august. Men nu står der udsigt til fortsat aktivitet på stedet. Arkivfoto

Property 7 ApS, som er ejet af Carsten S. Kristensen Holding ApS, har købt ejendommen Industrivej 7, Thisted, af Coloplast ejendomme A/S.

Det oplyser Carsten S. Kristensen, direktør i virksomheden CSK Stålindustri.

- Vi har længe kigget lidt på mulighederne inden for erhvervsejendomme. Og når vi kigger på antal ledige kvadratmetre i Thisted, så ser vi et potentiale for yderligere udlejning til nye og eksisterende erhverv, siger Carsten S. Kristensen.

Coloplast bruger selv ejendommen frem til august 2019, og i den mellemliggende periode vil Carsten S. Kristensen og direktøren i ejendomsselskabet Property 7 ApS, Birgitte Wøhlk Kristensen, gå i tænkeboks og udvikle konceptet.

- Vi tænker produktionsrelaterede erhverv, men vi har ikke den endelige udformning på plads, siger Carsten S. Kristensen.

- Ejendommen rummer mange muligheder, og det er vigtigt, at vi fokuserer på fortsat at udvikle og fastholde arbejdspladser og innovation i Thisted og Thy, siger Birgitte W. Kristensen.

Carsten Kristensen understreger, at det er planen at bruge bygningen til andre ting end stålproduktion.

CSK Stålindustri har i Thisted Kommune aktiviteter på Sdr. Thorstedvej 1 og Industrivej 49-51.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden