Pohl på pletten: Det var dejligt

Den unge AaB-angriber viste sig frem på bedste vis i DBU Pokalen

22
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Billeder fra tirsdag aftens kamp mellem AaB og Lystrup IF.Foto: Martin Damgård

AALBORG:AaB spillede sig tirsdag aften videre til 1/8-finalerne i DBU Pokalen med en sikker sejr på 4-0 over Lystrup IF fra Danmarksserien.

19-årige Jannik Pohl indtog en hovedrolle ved at score de to sidste mål på NORDJYSKE Arena, og den unge angriber var tilfreds med holdets indsats.

- Det er en kamp, som vi kontrollerer fuldstændig. Vi skulle vinde sikkert, og det kunne også godt være blevet til flere mål, men det vigtigste er, at vi er videre, og så er det selvfølgelig også dejligt at score to mål, siger Jannik Pohl.

Angriberens første mål blev puttet i kassen kort før pausefløjtet, hvor han var først over en returbold i feltet, og et kvarter inde i anden halvleg hamrede han bolden i mål med et flot langskud.

- Det første mål er ret let. Det er et rigtigt angriber-mål, hvor man bare lige kan dufte, hvor den falder ned. Det andet mål er en omstilling, og der er godt nok andre spillere omkring mig, men jeg synes, at den lå godt til at afslutte, og den sad jo rigtig godt, så det var dejligt, forklarer Jannik Pohl, der vil kæmpe for at få mere spilletid på førsteholdet i fremtiden.

- For mig handler det om at få så meget spilletid, som det overhovedet er muligt. Der er en masse gode angribere i truppen, og det er nogle store navne, som jeg skal konkurrere med, så det handler om at være der, når jeg endelig får chancen, siger Jannik Pohl.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.