Politi: Drenge blev truet til at begå grill-røveri

Yderlige to anholdt efter væbnet røveri mod grillbar i Sæby lørdag aften (opdateret kl. 19)

Det var Susies Diner her på Strandvejen i Sæby, som blev udsat for det væbnede røveri lørdag aften. Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Det var Susies Diner her på Strandvejen i Sæby, som blev udsat for det væbnede røveri lørdag aften. Foto: Peter Broen Peter Broen

SÆBY:To unge mænd, begge 19 år og fra Sæby, blev søndag eftermiddag anholdt, mistænkt for at have truet to lokale drenge til at begå væbnet røveri mod grillbaren Susies Diner på Strandvejen 9 i Sæby lørdag aften.

De to 19-årige nægtede at udtale sig, da de søndag var til afhøring hos Nordjyllands Politi. Begge vil mandag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve dem varetægtsfængslet. Politiet mener, at de 19-årige er de reelle bagmænd bag røveriet mod grillbaren - de sigtes nu for medvirken til røveriet.

Truede med kniv

Grillbar-røveriet skete lørdag ved 20-tiden. Her kom en dreng ind i Susies Diner, truede ekspedienten med en kniv og fik udleveret ca. 2000 kr. i kontanter.
Mens røveriet skete, stod en anden dreng uden for kiosken og holdt øje.
De to drenge - som kun er 15 og 16 år - stak derefter af, men vidner hjalp politiet til at finde dem lørdag aften. Derfor kunne politiet anholde dem kort efter.
Drengene tilstod og blev senere løsladt.

Tavse under afhøring

Det er politiets opfattelse, at de to drenge blev truet til at begå røveriet af de to 19-årige mænd, som de har gæld til.

Den mistanke ville de to 19-årige ikke kommentere under afhøringen søndag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.