Politi: Rockere ønsker ikke konflikt

Nordjyllands Politi mener ikke, at der er grund til at frygte rockerkrig

Nordjyllands Politi mener ikke, der er grund til at frygte en rockerkrig. Arkivfoto

Nordjyllands Politi mener ikke, der er grund til at frygte en rockerkrig. Arkivfoto

AALBORG:Hverken Hells Angels eller Bandidos er interesserede i en rocker-konflikt - og den højspændte situation mellem de to grupper i Aalborg udspringer af noget lokal ”fnider fnader”.

Sådan lyder vurderingen fra chefpolitiinspektør, Claus Hilborg, der ikke mener, at der er grund til at frygte en rockerkrig.

- Det hele startede med slagsmålet mellem Hells Angels og Bandidos på Mallorca Bar, og vores vurdering er, at det gik lidt over gevind. Vi tror ikke, at Bandidos havde regnet med, at det ville ende i slagsmål, da de gik ind på bare, siger han.

Rockere vil i dialog

Ifølge chefpolitiinspektøren skyldes den højspændte situation mellem de to rockerklubber, at der er opstået uenigheder mellem enkeltpersoner fra de to rockerklubber.

- Vores fornemmelse er, at Hells Angels og Bandidos selv er interesserede i dialog med hinanden, og at de ikke selv er glade for denne situation, siger Claus Hilborg, der også tror, at der kommer ro over situationen nu.

16 varetægtsfængslet

Siden rockerslagsmålet på Mallorca Bar 27. marts er 16 rockere blevet varetægtsfængslet. 13 fra Bandidos og tre fra Hells Angels.

- Vi kører total nultolerance overfor dem i det offentlige rum. Vi patruljerer massivt omkring rockerborgen i Nørresundby for at undgå provokationer mellem parterne, siger Claus Hilborg.

Ni rockere fra Bandidos blev fængslet i forbindelse med sammenstødet på Mallorca Bar. 1. april blev fire Bandidos-rockere anholdt med slagvåben på vej til HA’s klubhus i Nørresundby. Og endelig er tre HA-rockere blevet fængslet for overfaldet på en 16-årig dreng uden for rockerborgen i Nørresundby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.