Politiet holder ekstra øje med rockere

Patruljeringen skærpet for at undgå uro ovenpå det seneste døgns begivenheder

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Nordjyllands Politi har skærpet patruljeringen ved rockerborgene i Aalborg og andre adresser, der er interessante i rockersammenhæng. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

- Vi holder ekstra øje og har standset et par biler, men situationen er helt stille og rolig, siger vagtchefen torsdag kort før klokken 14.

114 blev anholdt

Baggrunden for den ekstra patruljering er sammenstødene mellem Bandidos og Hells Angels på Amager i København, hvor der blandt andet er kørt en 14,5 tons tung lastbil ind i et hus tilhørende Bandidos.

Det var onsdag med til at udløse politiets store razzia mod 17 rockeradresser på hele Sjælland og anholdelse af 114 personerne med relationer til rockermiljøet.
Der blev også beslaglagt knive, narko og tre pistoler.

Episode i Nørresundby

Desuden var der onsdag aften et sammenstød i Nørresundby mellem personer med tilknytning til Bandidos eller HA ud for HAs klubhus.

- Vi tillægger ikke episoden onsdag aften den store værdi. Men vi er meget til stede for tiden, fordi vi ikke vil have uroen til at brede sig til Aalborg, understreger politiinspektør Verner Holm.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.