Populære kurser skaber ventelister

Kurser i vikingehåndværk på Fyrkat går som varmt brød, og mange af næste års kurser er allerede tæt på at være udsolgte.   Privatfoto

Kurser i vikingehåndværk på Fyrkat går som varmt brød, og mange af næste års kurser er allerede tæt på at være udsolgte. Privatfoto

Der er gang i håndværkskurserne på Vikingecenter Fyrkat i Hobro. Kurserne, der afholdes i samarbejde mellem Vikingecenter Fyrkat, støtteforeningen Fyrkats Venner og LOF Mariagerfjord, har i 2016 oplevet en tilslutning langt over forventning. Faktisk har interessen været så stor, at der nu er ventelister til næste års kurser.

- Vi er især glade for at se deltagere fra hele Danmark, der ikke umiddelbart har tilknytning til Fyrkat eller vikingeverdenen, men deltager på grund af interesse for gamle håndværk. Den interesse, der er for vores kurser på Fyrkat, betyder, at vi er den største kursusudbyder i Danmark indenfor fagområdet, siger Jan Kristiansen fra Fyrkats Venner.

Mange har allerede forhåndstilmeldt sig næste års kurser, så det er med at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en plads. Du kan finde mere information om kurserne og booke plads på LOF Mariagerfjords hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.