Prinsesse Madeleine er blevet forlovet

Den svenske prinsesse har fundet sin udkårne

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SVERIGE:Den svenske prinsesse Madeleine er blevet forlovet med sin amerikanske kæreste, Chris O’Neill, skriver flere svenske medier.

Kongehuset vil kommentere rapporterne inden for kort tid.
- Vi vil kommentere det på vores hjemmeside senere i formiddag, siger hoffets informationschef Bertil Ternert til det svenske nyhedsbureau TT.

Bryllup næste år

Expressen skriver, at prinsessen og Chris O’Neill i største hemmelighed har udvekslet ring i New York, og at brylluppet vil finde sted næste år.

Avisen Aftonbladet har på sin hjemmeside offentliggjort et billede af parret, og på Madeleines finger sidder en skinnende forlovelsesring.
- Vi er så lykkelige, skal prinsessen have sagt til sine venner, skriver Aftonbladet.

Mødte kongeparret

I begyndelsen af oktober traf Sveriges konge og dronning Madeleine og den amerikanske erhvervsmand Chris O’Neill i USA. Først i prinsessens lejlighed, og senere på en eksklusiv restaurant.

- Det var første gang kongeparret viste sig offentligt sammen med Madeleines kæreste, skriver Aftonbladet.
Kongeparret skal dog i lang tid have været indforstået med, at det var alvor mellem Madeleine og, Chris O’Neill, som i januar fik lov at ledsage prinsessen på en kongelig repræsentationsopgave i Carnegie Hall.

Fejret i New York

Expressen skriver, at Chris O’Neill friede til Madeleine for snart en måned siden, og at han i forvejen skulle have sikret sig hendes forældres samtykke. Forlovelsen skulle være blevet fejret på restauranten i New York.

Madeleine har tidligere været forlovet med Jonas Bergström, men de gik fra hinanden i 2010.
Madeleine Thérèse Amelie Josephine blev født den 10. juni 1982 på Drottningholms slot. Hun er det svenske kongepars yngste barn og den fjerde i tronarvefølgen efter kronprinsesse Victoria, prinsesse Estelle og prins Carl Philip.
Prinsessen er uddannet kunsthistoriker og arbejder ved World Childhood Foundation i USA. Hun er bosat i New York.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.