Pris til demenskoordinator

Årets nordjyske Alzheimerpris går til demenskoordinator Ulla Riisberg fra Hadsund

Lene Nielsen (tv) har indstillet Ulla Riisberg (th) fra Hadsund sommodtager årets Alzheimerpris. I midten azheimerforeningens formand Gudrun Folmand.  Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Lene Nielsen (tv) har indstillet Ulla Riisberg (th) fra Hadsund sommodtager årets Alzheimerpris. I midten azheimerforeningens formand Gudrun Folmand. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

MARIAGERFJORD:Demenskoordinator Ulla Riisberg, Mariagerfjord Kommune, får torsdag 21. marts overrakt den nordjyske Alzheimerpris i Biecenteret i Hobro. Det sker i forbindelse med Alzheimerforeningens generalforsamling, hvor selve prisoverrækkelsen er åben for alle.

Det er første gang, foreningen uddeler prisen til en, der rent faktisk er ansat til at gøre noget for demente, men det er anden gang, prisen uddeles til en fra Mariagerfjord Kommune.

Formand for handicaprådet i Mariagerfjord, Lene Nielsen har indstillet Ulla Riisberg som årets prismodtager, og det har hun gjort som privatperson, fordi hun er dybt taknemmelig og imponeret over den indsats, Ulla Riisberg har ydet for hendes demente mor og for en masse andre både syge og pårørende.

Formand for Alzheimerforeninen, Gunver Folmand understreger da også, at Ulla Riisberg får prisen for alt det, der ligger ud over det, man kan forvente af hende i hendes arbejde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.