Louise holder ostebutik lukket til fredag

De seneste dages polemik omkring et besøg fra Fødevarestyrelsen har taget hårdt på indehaveren af St. Brøndum Ostebutik

Louise Wittendorff meddeler på St. Brøndum Ostebutiks Facebookside, at hun trækker stikket et par dage ovenpå de seneste dages polemik. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Louise Wittendorff meddeler på St. Brøndum Ostebutiks Facebookside, at hun trækker stikket et par dage ovenpå de seneste dages polemik. Foto: Lars Pauli

SKØRPING:De seneste dages polemik omkring et besøg fra Fødevarestyrelsens kontrollanter i St. Brøndum Ostebutik i Skørping får nu indehaveren af ostebutikken Louise Wittendorf til at trække stikket.

Det skriver hun i et opslag på Facebook.

- Jeg må være helt ærlig og sige, at jeg er nødsaget til at trække stikket i dag… jeg holder ikke åbent igen før fredag! De sidste dage har krævet absolut alle mine kræfter, lyder det i opslaget fra Louise Wittendorf på St. Brøndum Ostebutiks Facebookside.

I samme opslag understreger hun, at hun nok skal holde alle opdateret om situationen for hendes butik.

I et tidligere opslag fortæller Louise Wittendorf også, at der er søgt aktindsigt i sagen omkring den anonyme anmeldelse af hendes butik, der i fredags førte til det uanmeldte besøg fra Fødevarestyrelsens kontrollanter.

Ifølge opslaget på osstebutikkens Facebookside har Louise Wittendorf også søgt om aktindsigt i selve kontrolbesøget.

- De kunne ikke siger præcis hvornår jeg hører fra dem, da det skal gennem deres jurister før jeg får noget… og det samme med bøden - jeg fik bare besked på at det var “snart”, forklarer hun i opslaget.

Under det omstridte kontrolbesøg oplevede Louise Wittendorf og adskillige vidner i butikken to kontrollanter komme på besøg - en kvindelig og en mandlig kontrollant. Specielt den mandlige kontrollant blev oplevet som grov og arrogant i sin opførsel.

Og det er hele polemikken omkring det, der nu altså har fået indehaveren af ostebutikken til at trække stikket - foreløbig til på fredag.

 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.