Tre gange sprit - og en omgang stoffer

Mand på tuk-tuk-knallert slingrede

Fire personer blev stoppet med sprit eller stoffer i blodet. Arkivfoto

Fire personer blev stoppet med sprit eller stoffer i blodet. Arkivfoto

HIMMERLAND:Tre gange spritkørsel og en enkelt med euforiserende stoffer i blodet. Det er ”høsten” hos politiet i Himmerland i den forløbne weekend.

På Kirketerpvej øst for Suldrup stoppede en patrulje i weekenden en 49-årig mandag fra Hobro-området, da han i sin Tuk-Tuk-knallert kørte slingrende. Det viste sig da også, at manden var påvirket af spiritus, og derfor blev han anholdt og taget med på sygehuset for at få udtaget en blodprøve.

På Viborgvej ved Lille Binderup syd for Aars var den gal igen - faktisk hele to gange. Først var det en 21-årig mand fra Nibe-området, der i sin Hyundai Getz blev stoppet og taget med for at få udtaget en blodprøve på sygehuset. Senere - på stort set samme sted på Viborgvej - var det en 24-årig mand fra Nørager, der i sin bil slingrede så meget, at han også blev stoppet af en patrulje og taget med.

En 31-årig mand, der har ukendt adresse, blev også stoppet af en patrulje - det var på Roldvej ved Haverslev. Han blev anholdt fordi der var mistanke om, at han havde euforiserende stoffer i blodet. Og derfor måtte han også på sygehuset for at få udtaget en blodprøve, der viste, at betjentenes mistanke var rigtig. Manden har desuden ikke kørekort.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Lufthavn dropper gratis parkering
Luk