Revanche til TFC

Med 3-0 sejren over Kjellerup IF er Thisted FC næsten sikre på overlevelse

Martin Nielsen kunne onsdag aften juble over sin scoring til 1-0 i sejren på 3-0 ude mod Kjellerup IF. Arkivfoto.

Martin Nielsen kunne onsdag aften juble over sin scoring til 1-0 i sejren på 3-0 ude mod Kjellerup IF. Arkivfoto.

KJELLERUP:Thisted FC revancherede grundlovsdag efterårets nederlag på 4-0 mod Kjellerup IF i 2. division vest ved at tage en udebanesejr på 3-0. Med denne sejr er TFC så godt som sikre på at spille i 2. division vest i næste sæson også, hvilket bringer glæde hos kampens første målscorer Martin Nielsen.

- Alt i alt var det en fantastisk sejr, siger målscoreren, som allerede nettede efter syv minutter efter en frisparksbold fra Daniel Kristensen.

Ellers var første halvleg ikke den bedste fra TFC’s side, men efter pausen trykkede thyboerne igen på speederen anført af selvsamme Martin Nielsen, som først kunne se Mickey Berg score til 2-0 efter seks minutter af kampens anden halvleg på en ripost. Tre minutter senere tiltvang Nielsen sig et straffespark.

Dette skulle den normalt så sikre Daniel Kristensen tage sig af, men sparket blev brændt. Det gjorde dog ikke det store, for Mathias Pedersen sparkede returen i kassen til 3-0, og så kørte Thisted FC ellers kampen hjem

- Jeg tror ikke, vi har haft sådan en sejr siden vi rykkede ned, hvor vi bare har kørt den hjem, siger en glad Martin Nielsen, som især bider mærke i den øgede effektivitet i felterne. Skarpheden foran modstanderens mål skyldes i følge Nielsen omrokeringer i angrebet.

- Det er nok fordi Bechmann og mig er rykket op foran igen, siger Martin Nielsen med et glimt i øjet.

TFC er ni point over nedrykningsstregen og har en kamp i baghånden, inden man næste søndag tager imod BSV.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.