Ripodsten opruster under slutspillet

Radio Nordjyskes fodboldpodcast udkommer under resten af slutspillet med ekstra udgaver hver uge

Lucas Andersen er vendt tilbage til AaB's hold og kan være en joker for superligaholdets i forårets sidste afgørende kampe. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Lucas Andersen er vendt tilbage til AaB's hold og kan være en joker for superligaholdets i forårets sidste afgørende kampe. Arkivfoto: Bente Poder

FODBOLD:”Et Aalborg stadion, der er ved godt mod og solen, der begynder at skinne nu her. Det kan altså også noget.”

Meldingen kom fra nuværende Hobro IK-træner og tidligere fodboldspiller Martin Thomsen, da han i sidste udgave af Radio Nordjyskes fodboldpodcast Ripodsten nævnte Vestbyens stolte arena som en af de vigtigste årsager til, at det vil lykkes AaB at hente metal hjem til Nordjylland i denne sæson.

For første gang i otte år er podiet i Superligaen inden for AaB’s rækkevidde. Med seks kampe tilbage af Superligaen, ligger de på tredjepladsen med fire point ned til Silkeborg som den skarpeste konkurrent.

Men det er ikke kun AaB-spillerne, der gør sig klar til medaljeræs. Over de næste fire uger, over de næste seks altafgørende spillerunder, vil du hver uge kunne høre Ripodsten Kampklar - en ekstra udgave af Ripodsten, som på en halv time klæder dig på til kampdagen.

Hvem er i start-elleveren mod Silkeborg? Hvor langt er Lucas fra fuld spilletid? Tør Friis stille med ham fra start mod Silkeborg? Kan Thelander huske, hvordan man stopper Helenius? Og har nogen i nærheden af Børge Bach-huset stadig opskriften på Kent-kryptonit liggende i skuffen? Nordjyskes unikke AaB-indsigt leveret i termer alle forstår og på cirka 30 minutter, så alle har tid til det.

Spørgsmålene er mange, og de bedste svar kommer fra vores kompetente hold af sportsreportere, der i øjeblikket ikke misser en træning på Hornevej. De er dine øjne og ører helt tæt på AaB’s kamp for den forløsende tredjeplads, og hver eneste uge vil Jens Otto Barsøe trække observationer og analyser ud af dem til din fordel.

Følg jagten på medaljer i Ripodsten lige her eller lige der, hvor du normalt hører dine podcasts eller på nordjyske.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden