Rock kan man godt regne med

Musik- og matematiklærer har indspillet sine 10 talsange på cd sammen med kulturskolen

Vagn Mikkelsen savnede noget musisk i sine matematiktimer, og så måtte han selv i gang med at skrive nogle talsange. Nu får alle kommunens indskolingsklasser glæde af sangene takket være et samarbejde med Rebild Kulturskole.  Foto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Vagn Mikkelsen savnede noget musisk i sine matematiktimer, og så måtte han selv i gang med at skrive nogle talsange. Nu får alle kommunens indskolingsklasser glæde af sangene takket være et samarbejde med Rebild Kulturskole. Foto: Grete Dahl Grete Dahl

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SULDRUP:Matematik bliver meget sjovere og sikkert også nemmere at lære, hvis man kan synge og rocke sig gennem noget af det.

Det tænkte matematik- og musiklærer Vagn Mikkelsen, Suldrup Skole, for syv år siden og lavede en flok sange om tallene fra 0 til 9 til sin daværende 2. klasse.

Nu har han indspillet alle talsangene på en cd sammen med Rebild Kulturskole, som vil dele cd’erne ud til kommunens øvrige klasser i indskolingen.

Onsdag blev der holdt stort ”releaseparty” på Suldrup Skole, hvor især de yngste elever sang med og gav den fuld gas med luftguitarer og lufttrommer - ikke mindst til hittet om 4-tallet: ”Vi vil ha’ rock, regnerock!”

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.