Rudeck siger farvel til Mors-Thy

Den tyske målmand vender tilbage til Flensburg-Handewitt

Christopher Rudeck har nydt opholdet i Mors-Thy Håndbold. Arkivfoto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Christopher Rudeck har nydt opholdet i Mors-Thy Håndbold. Arkivfoto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

MORS/THY:Christopher Rudeck stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson.

Det tyske stortalent har som ventet valgt at sige farvel og tak til klubben efter blot en enkelt sæson. Han blev i fjor udlejet til de blå fra den tyske storklub Flensburg-Handewitt på en etårig aftale.

- Det kommer ikke som en kæmpestor overraskelse. Christopher blev netop udlejet for et år for at komme ud og udvikle sig, og derfor var det ventet, at han ville vende tilbage til Flensburg, siger Henrik Hedegaard, medlem af bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold.

Han lægger ikke skjul på, at klubben har været tilfreds med den unge tyskers indsats i målet for Mors-Thy.

- Vi har været og er rigtig glade for Christopher Rudeck, som i den grad har grebet chancen, når han har fået den. Hvem husker ikke kampen mod Odder Håndbold, hvor Rudeck lukkede fuldstændig ned, og kun tillod seks scoringer på 40 minutter. Samtidig er han også en rigtig god fyr, siger Henrik Hedegaard.

Også cheftræner Jan Paulsen giver udtryk for, at han har været glad for at arbejde med det tyske stortalent.

- Det har været en fornøjelse at have Christopher Rudeck i truppen. Hans indstilling, træningsiver og vilje til at blive bedre er enestående, og derudover er han er fantastisk fyr og en rigtig god holdkammerat, siger han.

Hovedpersonen selv lægger heller ikke skjul på, at han har fået det, han er kommet efter hos Mors-Thy Håndbold.

- Jeg har været glad for min tid i Mors-Thy Håndbold og for samarbejdet med Dane Sijan og med målmandstræner Michael Bruun. Det har været en god oplevelse at være i Mors-Thy Håndbold, hvor det er som én stor familie - det kan jeg godt lide. Nu gælder det de sidste syv kampe i grundspillet, og jeg vil gøre mit til at vi står med en plads i slutspillet den 18. marts, siger Christopher Rudeck.

Mors-Thy skal dermed på målmandsjagt, men mulighederne for at finde en kompetent afløser bekymrer ikke Henrik Hedegaard.

- Mulighederne er gode. Vi har fået det at vide i god tid, så der er tid til at finde en afløser. Så jeg sover roligt om natten, siger Henrik Hedegaard, der ikke vil kommentere på, om der er et eller flere konkrete navne i spil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.