Rutinen er kommet til Aars

DM i tennis for veteraner spilles i denne uge på Aars Tennis Klubs anlæg

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Af Jørgen Tøttrup

joergen.toettrup@nordjyske.dk

Foto: Grete Dahl

AARS:Rutinen har overtaget på Aars Tennisklubs anlæg i disse dage.

Den lokale klub er vært for De Danske Veteranmesterskaber i tennis, og i et deltagerfelt på næsten 150 med spillere på helt op til 79 år, kender man alt til begreber som forhånd, baghånd, servees og dobbeltfejl.

- Og det ligger også helt fast, at alle uanset alderen er kommet til Aars for at vinde. Sådan skal det være, når man går på banen i konkurrenceidræt, smiler turneringsleder Niels Emery.

Et par generende regn- og tordenbyger er ind i mellem kommet på tværs, men meldingerne går på, at tidsplanen holder, så man fredag kan spille semifinaler og lørdag kåre årets mestre efter finalekampe.

Niels Emery opfordrer tennisinteresserede til at lægge vejen forbi og som tilskuer være med på en kikker.

- Der spilles jo tennis på et virkeligt højt niveau. Deltagerne er i sagens natur blandt de bedste i landet i deres aldersgruppe, og mange har haft en stor karriere som divisionsspiller i en eller anden klub, fortæller Niels Emery.

DM-stævnet er det sportslige højdepunkt i forbindelse med Aars Tennisklubs 100 års jubilæum i år. Op mod et halvt hundrede frivillige med formand Poul Erik Pedersen i spidsen sørger for alt det praktiske i forbindelse med de mange kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden