Rutineret ræv spøger i Hobro

Ove Pedersen kan blive manden, der i foråret skal redde Hobro fri af nedrykning

Arkivfoto: Frank Cilius/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Arkivfoto: Frank Cilius/Scanpix Scanpix Denmark

HOBRO:Hobro har kig på FC Fredericias Ove Pedersen til at udfylde det ledige trænersæde, der skal besættes efter efterårssæsonen.

NORDJYSKE erfarer således, at Hobro er i dialog med Pedersens nuværende arbejdsgiver FC Fredericia, fordi den rutinerede cheftræner er udset til at afløse Lars Justesen, når den konstituerede cheftræner efter efterårssæsonens afslutning træder tilbage i sin sædvanlige rolle som assistent.

- Jeg vil ikke kommentere navne, men jeg vil gerne sige, at vi er på udkig efter en træner, der kan flytte klubben i den rigtige retning og vigtigst af alt vinde nogle fodboldkampe. Vi har tidligere haft held med unge trænere, men vi må også sige, at vi som klub er et andet sted i dag. Det vil nok ikke være en dum idé med en træner, der har erfaring med noget af det, der venter os i foråret, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Ove Pedersen tiltrådte i FC Fredericia før denne sæson på en etårig kontrakt, så hvis Hobro vil have fingrene i den rutinerede cheftræner, kræver det, at man er klar til at betale en overgangssum.

Ifølge NORDJYSKE’s oplysninger har Ove Pedersen dog en frikøbsklausul i sin kontrakt. NORDJYSKE erfarer, at frikøbsklausulen er på cirka en halv millioner kroner, som i øvrigt også er det beløb, Hobro for nylig modtog, da man lod Jonas Dal gå til Esbjerg før tid.

- Jeg kommenterer generelt ikke på den slags anliggender. Det eneste, jeg vil sige, er, at Ove er på kontrakt resten af sæsonen. Det forholder vi os til, men vi ved også, at der hurtigt kan ske ting og sager i fodboldens verden, siger direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.