S i Frederikshavn bakker op om skattereform

- En god aftale med solid socialdemokratisk politik, siger de lokale Socialdemokrater

- Samfundets svageste får en større håndsrækning af samfundet med skattereformen, siger Bjarne Laustsen (S), der her ses sammen med SF's Pernille Vigsø Bagge.

- Samfundets svageste får en større håndsrækning af samfundet med skattereformen, siger Bjarne Laustsen (S), der her ses sammen med SF's Pernille Vigsø Bagge.

FREDERIKSHAVN:Mens SF forbløder og debatten om Özlem Cekiz truer med at kløve partiet, er der anderledes fodslag om den omstridte skattereform hos Socialdemokraterne lokalt.

En snes Socialdemokrater fra Frederikshavn Kredsen, folketingsmedlem Bjarne Laustsen, byrådsgruppen og repræsentanter fra fagbevægelsen var lørdag samlet på Hotel Jutlandia for at drøfte skattereformen.
Konklusionen var, at der er tale om ”en grundlæggende en god aftale, der indeholder solid socialdemokratisk politik”.
- Ud fra en helhedsbetragtning vil den give alle almindelige danskere bedre vilkår, og samfundets svageste – både førtids- og folkepensionister samt enlige forsørgere – får en større håndsrækning af samfundet, hedder det i en udtalelse fra de lokale Socialdemokrater.

Mere rugbrød end rødvin

De tror, at skattereformen bliver til gavn for ”alle dem, der bruger mere tid på at smøre madpakker med rugbrød end til at drikke rødvin, ligesom folke- og førtidspensionister med lave indtægter vil få mere luft i budgettet”.

- Enlige forsørgere får desuden et dobbelt bundfradrag, hvilket giver bedre plads til børnenes fornødenheder, og det glæder os rigtig meget, hedder det videre.
- Vi er særdeles tilfredse med, at reformen giver et øget arbejdsudbud på ca. 15.000 personer, og at der hermed gives plads til nogle af vore mange ledige.

Håber stadig på Enhedslisten

De lokale Socialdemokrater håber stadig på et samarbejde med Enhedslisten.
- Vi er oprigtigt kede af, at det ikke blev til en aftale med Enhedslisten, da de er vores støtteparti, men vi må nu se fremad.
- Der er mange andre gode politiske tiltag, vi sammen med Enhedslisten kan lave.
- Vi vil gerne opfordre til en ny form for trepartsforhandlinger, der sikrer de arbejdsløse og deres uddannelsesmuligheder, samt ikke mindst de unges mangel på praktikpladser.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk